ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ-Όταν ο Τέρενς Κουίκ γονάτισε στο μνημείο για τον Παναγιώτη Βλαχάκο ενω ψηφιζουν συμφωνα συμβιωσης και αφαιρουν την ιστορια και τα θρησκευτικα απο τα σχολεια

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ-Όταν ο Τέρενς Κουίκ γονάτισε στο μνημείο για τον Παναγιώτη Βλαχάκο ενω ψηφιζουν συμφωνα συμβιωσης και αφαιρουν την ιστορια και τα θρησκευτικα απο τα σχολεια

Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας!

 

Να γονατίζει μπροστά στο μνημείο του υποπλοιάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου στον Πειραιά απαθανάτισε χθες ο φωτογραφικός φακός τον Τέρενς Κουίκ.

Με αφορμή την επιμνημόσυνη δέηση για την συμπλήρωση 20 ετών από τα Ίμια, που τέλεσε ο Δήμος Πειραιά στην Πλατεία Καραμανλή, δεκάδες πολίτες τίμησαν τον Παναγιώτη Βλαχάκο.

Ο Τέρενς Κουίκ παρέστη ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην επιμνημόσυνη δέηση στον Ανδριάντα του Ήρωα των Ιμίων, ο οποίος έπεσε στο καθήκον κατά την κρίση των Ιμίων στις 31 Ιανουαρίου 1996 μαζί με τους Χριστόδουλο Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψό και αποφάσισε να τιμήσει τον Παναγιώτη Βλαχάκο, γονατίζοντας μπροστά από τον ανδριάντά του.

Μάλιστα, φαίνεται ότι η συγκίνηση του κ. Κούικ ήταν μεγάλη, αφού λίγες ώρες αργότερα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξηγούσε το πώς ένιωσε την ώρα που γονάτιζε.

«Εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αισθάνθηκα τη μέγιστη τιμή να παραστώ σήμερα στην επιμνημόσυνη δέηση στον ανδριάντα του ήρωα των Ιμίων Αντιναυάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου, δέηση που ανέπεμψε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ», ανέφερε και πρόσθεσε: «Την ώρα που γονάτιζα μπροστά στον ανδριάντα, γιατί έτσι αξίζει σε όλους εκείνους που έχουν δώσει τη ζωή τους για την πατρίδα μας, η σκέψη μου γύρισε στη βραδιά εκείνη και στις επόμενες μέρες, που διαχειριζόμουνα τη κρίση των Ιμίων ως δημοσιογράφος σε ατελείωτες ώρες τηλεοπτικής μετάδοσης».

Ο κ. Κουίκ στην επιμνημόσυνη δέηση για την συμπλήρωση 20 ετών από τα Ίμια