ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΑ ΜΑΤ!ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ “ΚΟΧΛΑΖΕΙ” Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ:ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΓΡΙΟΥ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΟΣ!ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΑ ΜΑΤ!ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ “ΚΟΧΛΑΖΕΙ” Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ:ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΓΡΙΟΥ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΟΣ!ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!

Νεότερη ενημέρωση 13:36:  ΧΕΙΜΑΡΟΣ ο Κασιδιάρης στο Σχιστό! Συγκλονιστικές δηλώσεις συμπαράστασης στους Έλληνες της Κω που δοκιμάζονται (φωτο & βίντεο-makeleio.gr)

Δείτε το βίντεο με την συγκλονιστική ομιλία Κασιδιάρη στο Σχιστό, για το λαθροπροσφυγικό…

https://

Προηγούμενη ενημέρωση: Η Χρυσή Αυγή  στηρίζει τη συγκέντρωση της “Επιτροπής Κατοίκων Πειραιά” από τη μια και από την άλλη τα μέλη του ΚΕΕΡΦΑ η περιοχή του Σχιστού! Η κατάσταση στη περιοχή μυρίζει… μπαρούτι.

Κλειστή είναι η λεωφόρος Σχιστού. Μπλόκα της αστυνομίας παντού αφού υπάρχει φόβος επεισοδίων. Δυο συγκεντρώσεις έχουν προγραμματισθεί σήμερα στην περιοχή του Σχιστού : την μια την διοργανώνει η “Επιτροπή Κατοίκων Πει. ραιά” με την στήριξη της Χρυσής Αυγής και την άλλη τα μέλη του ΚΕΡΦΑ. Στην περιοχή από νωρίς το πρωί τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι Η. Κασιδιάρης, Κ. Μπαρμπαρούσης και Ι. Λαγός

untitleffdfffdd

 

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής με την κατάσταση που επικρατεί.

Οι συγκεντρώσεις ήταν προγραμματισμένες για τις 11.00 αλλά και απο τις δυο πλευρές οι συγκεντρωμένοι αποφάσισαν να πάνε νωρίτερα για να πιάσουν την καλύτερη θέση. Μέχρι αυτή την ώρα συγκεντρώνεται κόσμος και στα δυο μπλοκ και όπως λένε όσοι βρίσκονται εκεί οι αστυνομικοί είναι περισσόττεροι από τους συγκεντρωμένους αφού στο σημείο είναι 6 διμοιρίες των ΜΑΤ.

fdfdfffuntitfffdleduntitled

 

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι η συνέντευξη τύπου του Πάνου Καμμένου:

ΤΩΡΑ – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ η συνέντευξη Καμμένου για το λαθροπροσφυγικό – “Δεν μπορούν να σταματήσουν οι εργασίες για τα hotspot” (βίντεο)

hjhjjhjjjjjuntitled

untitlffdded

untctled

Προηγούμενη ενημέρωση: 11:41

Ένα βασικό ερώτημα έχει δημιουργηθεί: γιατί επετράπη να γίνουν οι δυο συγκεντρώσεις σε απόσταση αναπνοής η μια από την άλλη;

Δείτε φωτορεπορτάζ από το σημείο μέσα από την κάμερα του Makeleio.gr και τον Βαγγέλη Καλαποθάκη.

uncccctitleduntdddditleduntggggggitledunthhhhitleduntitleduntitledddduntitledgfsfdgsdfuntitleggfgfgduntitlegsdfgduntitleiuokjjjduntitlgfnnnned

untfdgdfgffitleduntidddtleduntidfgdfgtleduntirrrleduntitffdddleduntitleduntitletrtrd

Προηγούμενη ενημέρωση: 09:15

Το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Σχιστό προκαλεί αντιδράσεις σε ορισμένους κύκλους και την ίδια ώρα το ΚΕΡΦΑΑ κάνει λόγο για οργανωμένη αντίδραση από τη Χρυσή Αυγή που “φόρεσε την προβιά των επιτροπών κατοίκων”, όπως μετέδωσε πριν από λίγη ώρα τηλεοπτικό κανάλι.

sxisto-sygkentroseis-ena

Κάπως έτσι απ’ τη μια οργανώνεται συγκέντρωση ενάντια στη δημιουργία του Κέντρου Φιλοξείας Προσφύγω και απ’ την άλλη μια αντιφασιστική συγκέντρωση.Με μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων να έχουν ήδη λάβει θέσεις στην περιοχή η κατάσταση είναι ήδη τεταμένη, ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν λάβει θέσεις από τα ξημερώματα.

sxisto_679_355

Την ώρα που αρχικά προγραμματίστηκαν οι δυο συγκεντρώσεις στην Περιφέρεια Πειραιά θα συμμετέχουν σε σύσκεψη για τον συντονισμό δράσεων και έργουοι δήμαρχοι Πειραιά Γιάννης Μώραλης, Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, Νίκαιας-Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης και Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης.